DIABETES, HOPEA/NAHKA

Tuotekoodi: diabetes-ranneke-nahka-hopea-matta
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

145,00€
Veroton: 116,94€

Vaihtoehdot


* Valitse rannekkeen mitta:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

DIABETES, HOPEA/NAHKA

Diabetes tunnus voi olla myös uniikki designtuote ja myös vähän rock! Nahkarannekemalli on erityisesti nuorten suosima. Teksti on stanssattu hopealaattaan, jolloin se ei kulu pois, lisäksi teksti on patinoitu tummaksi. Rannekkeen leveys on 1,5 cm. Kiinnitys on kahdella ns.kiväärinnapilla, tämä takaa sen, ettei ranneke pääse putoamaan ja siinä on hieman säätövaraa. Mittaa kuitenkin ranteesi suht' napakka ympärysmitta ja valitse taulukosta rannekkeen mitta 1-1,5 cm isompana. Jos olet epävarma mittojen suhteen, ota yhteyttä koruseppään. Mikäli haluat rannekkeen muulla leveydellä sekin onnistuu. Mikäli haluat hopealaatan mattapintaisena tai/ja vasaroituna (kts. kokohopeinen malli) laita tilatessasi viestikenttään toive tai ota yhteyttä koruseppään.

DIABETESTUNNUS voi olla kantajansa näköinen uniikkituote. Koruseppä valmistaa tunnukset myös toiveiden pohjalta. SUUNNITELLAANKO YHDESSÄ SINULLE OMA TUNNUS?

Ota yhtetyttä anu.ek@anuek.fi  tai puh. 050 5997552.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Liittyvät tuotteet (5)
Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234