PIKKU-ÄIJÄ , hopeaa / nahkaa

Tuotekoodi: pikku-äijä
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

85,00€
Veroton: 68,55€
 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

PIKKU-ÄIJÄ , hopeaa / nahkaa

PIKKU-ÄIJÄ koru on yksilöllinen ja astetta rokimpi koru pikkutyypille. Mustassa nahkarannekkeessa on hopealaatta, johon saat stanssattuna nimen/nimikirjaimet/syntymäpäivän tai kastepäivän. Rannekkeen pituus on säädettävissä, joten se menee pikkuäijän ranteessa monta vuotta. Hihnan pituus on 14 cm ilman säätönyörejä. Nahkahihnan leveys on 0,7 cm, hopealaatan leveys 0,6 cm ja pituus 3,5 cm. Säätönyörien päässä on hopeahelmet. Laatan pinta on vasaroitu hieman epätasaiseksi ja patinoitu tummemmaksi. Jos haluat laatan kirkkaalla ja tasaisella laatalla, niin laita tilauksen yhteydessä viestiosioon maininta siitä. 

KORUSEPPÄ PALVELUKSESSASI – KUN HALUAT JOTAIN MUUTA

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234