KASTEHEMI RANNEKORU, hopea / lasihelmet

Tuotekoodi: kastehelmi-3-baby
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

95,00€
Veroton: 76,61€
 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

KASTEHEMI RANNEKORU, hopea / lasihelmet

KASTEHELMI rannekoru on yksilöllinen korulahja pienokaiselle. Koru koostuu hopeahelmistä ja erivärisistä lasihelmistä. Rannekkeen pituus on säädettävissä hopeaketjulla kokoihin 13, 14,5 ja 16 cm, joten se menee pikkuisen ranteessa monta vuotta. Koruun kuuluu 3 hopeariipusta, jossa yhdessä pieni zirkoni, yhdessä nimikirjain ja yhdessä tähtikuvio. Merkitse tilatessasi viestiosioon haluamasi kirjain.

 

KASTEHELMII rannekoru on osa SAMAA PUUTA sarjaa. SAMAA PUUTA korusarja on tehty elämän pienille ihmeille. SAMAA PUUTA on uniikki vauvakoru, se on vauva/äitikoru tai vauva/perhekoru. Ota yhteyttä, jos haluat äidille, isoäidille tai sisaruksille oman KASTEHELMEN.  anu.ek@anuek.fi tai soita 050 5997552.

KORUSEPPÄ PALVELUKSESSASI - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Liittyvät tuotteet (6)
Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234