DIABETES, TERÄS/NAHKA

Tuotekoodi: diabetes-kapea-kirkas-rst
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

85,00€
Veroton: 68,55€

Vaihtoehdot


* Valitse rannekkeen mitta:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

DIABETES, TERÄS/NAHKA

Diabetes tunnus voi olla uniikki designtuote ja myös vähän rock!Tämän diabetestunnuksen ranneke on nahkaa ja laatta on kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä. Rannekkeen leveys on 1 cm. Mittaa ranteen napakka ympärysmitta mittanauhalla tai langanpätkällä, jonka mittaat. Lisää mittaan vielä + 1,5 cm liikkumavaraa. Rannekkeen kiinnitysmekanismina toimii 2 kpl ns kiväärinnappia, joilla pituutta voi säätää vielä 1,5 cm. Valiste ranteeseesi sopiva mitta valikosta.

Haluatko rannekkeen jollain muulla leveydellä tai koolla? Ota yhteyttä seppään: anu.ek@anuek.fi tai 050 5997552.

DIABETESTUNNUS voi olla kantajansa näköinen uniikkituote. Koruseppä valmistaa tunnukset toiveiden pohjalta. SUUNNITELLAANKO SINULLE OMAN NÄKÖISESI TUNNUS?

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Liittyvät tuotteet (5)
Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234