GAUDEAMUS RANNEKORU, HOPEAA / NAHKA

Tuotekoodi: gaudeamus1
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

110,00€
Veroton: 88,71€

Vaihtoehdot


* nahkarannekkeiden mitat:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

GAUDEAMUS RANNEKORU, HOPEAA / NAHKA

Peroonallinen ja taatusti erilainen ylioppilaslahja hänelle, joka haluaa olla oman tiensä kulkija ja erottua muista. GAUDEAMUS rannekoru on nahkaa, koruseppä on siirtänyt hopealevyyn ainutlaatuisella syövytysmenetelmällään Gaudeamus igitur - laulun sanoista pätkän. Syövytysmenetelmä saa jokaiseen koruun uniikin ja rustiikkisen ilmeen. Kahta täysin samanlaista korua ei synny. Rannekorun leveys 1,5 cm. Valitse taulukosta rannekkeen pituus.

Haluatko rannekorun muulla leveydellä? Ota yhtetyttä koruseppään: anu.ek@anuek.fi  tai puh. 050 5997552. Muista, koruseppä on sinua varten!

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234