Lahjakortti

Tuotekoodi: lahjakortti-valitse-hinta
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

0,00€
Veroton: 0,00€

Vaihtoehdot


* lahjakortti:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

Lahjakortti

LAHJAKORTTI on ihana antaa, kun haluaa lahjan saajan itse päättää mitä hän saa. Jokainen lahjajkortti on itsessään persoonallinen ja uniikki tuote, joka on valmistettu kierrätyspaperista- ja karongista.

Lahjakortti oikeuttaa korupajalla Anu Ek Designin uniikkimallistoon, josta löytyy yksittäisiä koruja ja malleja aina vaihtelevasti. Kortti oikeuttaa myös verkkokaupan mallistoon. Ja ihan parasta, lahjakortin saaja voi itse suunnitella oman korun ja osallistua sen tekemiseen sepän opastuksella korupajalla.

Valitse lahjakortin arvo valikosta, lisää viestikenttään saajan nimi ja osoite, jos haluat että lahjakortti postitetaan suoraan hänelle. Muutoin lahjakortti postitetaan tilaajalle. Lahjakortti on voimassa tilauspäivästä 6 kk.

KORUSEPPÄ PALVELUKSESSASI - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234