Medicine Man, HOPEA/NAHKA

Tuotekoodi: medicine-man-rannekoru-nahka-kapea_
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

165,00€
Veroton: 133,06€

Vaihtoehdot


* Valitse rannekkeen mitta:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

Medicine Man, HOPEA/NAHKA

MEDICINE MAN on muusikko Mikko Kuustosen nimikkokorusarja. UBUNTU UMGAMNTU NGABANYE ABANTU on teksti, jossa kiteytyy afrikkalaisen filosofian helmi. Teksti xhosan-kieltä ja vapaasti suomennettuna lauseen ydin on, että ihmisyys mitataan suhtautumisessa kanssaihmisiin tai MINÄ OLEN, KOSKA SINÄ OLET. Koruseppä on siirtaänyt tekstin hopeaan ainutlaatuisella syövytysmenetelmällä, josta koru saa rustiikkisen ilmeensä. 

Medicine Man-korusarja on hieno lahja jokaiselle, joka haluaa pyrkiä hyvään. Koru sopii naiselle ja miehelle. Nahkarannekkeen leveys on 1,5 cm, hopealaatan koko n.1,3 x 3,5 cm.

 Mittaa ranteen ympäsrysmitta ja lisää siihen +1,5 cm. Valitse lähinnä oleva mitta kokovalikosta.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Liittyvät tuotteet (5)
Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234