SANAT, OMALLA TEKSTILLÄ, HOPEA (2,5x3,5 cm)

Tuotekoodi: sanat-riipus-tekstillä-iso
Hinta:

Saatavuus: Varastossa

220,00€
Veroton: 177,42€

Vaihtoehdot


* Valitse ketju:Nahkanauha/Papuketju/Kuulaketju:
* Valitse hopeaketjun pituus:

* Valitse korun muoto: kupera/kovera:* oma teksti koruun:

 
Anu Ek - Koruseppä palveluksessasi

Anu Ek Designin korut ovat suomalaisia koruseppä Anu Ekin suunnittelemia ja käsityönä valmistamia uniikkituotteita. Jokaisella korulla on oma pieni sielunsa – kahta täysin samanlaista ei synny. Koruseppä käyttää materiaaleina pääasiallisesti hopeaa, pronssia ja alumiinia. Useat kierrätysmateriaalit taipuvat myös koruiksi ja koriste-esineiksi. Verkkokaupasta löydät valikoiman suosittuja malleja mutta voit halutessasi tilata toiveittesi mukaisen korun.

SANAT, OMALLA TEKSTILLÄ, HOPEA (2,5x3,5 cm)

TÄHÄN KORUUN VOIT VALITA HALUAMASI TEKSTIN. SANAT riipus on hopeaa, johon koruseppä siirtää tekstin ainutlaatuisella syövytysmenetelmällä. Syövytysmenetelmän johdosta korut saavat uniikin rustiikkisen pinnan. Kahta samanlaista korua ei synny. Saat riipuksen nahkanauhassa, jonka maksimipituus on 0,8 m. Voit valita koruun myös hopeisen papu- tai kuulaketjun. Valitse ketjumalli ja sen pituus valikosta. Valitse myös riipuksen muoto: kupera (oik.), kovera/suora (vas.). Riipuksen koko on 2,5 x 3 cm. Koruun mahtuu n.100 merkkiä.

Ihana lahja ystävälle, rakkaalle tai itselle! Miten olisi koru omalla runolla, "Teidän laulunne" sanoilla tai hauskalla sanonnalla? Sinä päätät. 

Vinkki! Teksti voi olla keskeltä sanoitusta, runoa tai sanontaa. Voit antaa korun saajalle tekstisi kokonaisuudessaan esim. kauniisti tekstattuna tai tulostettuna korun mukana.

Kirjoita oma tekstisi tuotteen valinnoissa olevaan tekstikenttään.
Huomio, että mahdollinen tärkeä sana on näkyvissä. Voit kirjoittaa ohjeen perään tai kassalla lisätietoja kenttään mikä on tärkein kohta jonka tulisi näkyä varmasti.

Fonttina koruissa käytetään BOOKMAN OLD STYLE, kirjainkoko 9. Katso lisäkuva fontista tuotekuvan alta. Toimitusaika 2-4 viikkoa.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:ASIAKASPALVELU – YHTEYSTIEDOT

Anu Ek Design
Y-tunnus 1938902-8
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA

 

OTA YHTEYTTÄ

Puhelimitse arkisin klo 9-16 ,  050-599 7552
Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi
Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

 

TOIMITUSEHDOT

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan kirjattuina lähetyksinä lähimpään postiisi.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä

 

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa , valmiiksi paketoituina.

Liittyvät tuotteet (1)
Suosituimmat
Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234