Yleiset ehdot

KORUJEN VALMISTUS  JA KORUPAKKAUKSET

Kaikki korut ovat suomalaisia korusepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, muodoissa ja koossa voi olla pientä vaihtelua. Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.  Korut toimitetaan korurasioissa tai pussissa, valmiiksi paketoituina.

 

PALAUTUSOIKEUS JA REKLAMAATIO

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi purkaa. Kaikki mukana mahdollisesti olleet tuotekortit yms. on liitettävä mukaan. Kaiverretuilla, stanssatuilla ja mittatilaustyönä tehdyillä koruilla ei ole palautusoikeutta. Kuluttajasuojalaki 16 § . Palautukseen ja reklamaatioon liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi

 

VIRHEVASTUU

Anu Ek Design pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa.

 

TUOTEMALLISTO

Koska korut valmistetaan käsityönä ja piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Yksilölliset korut saattavat hieman poiketa verkkokaupan kuvasta. Suunnittelija ja valmistaja muuttavat joskus tuotteiden ulkoasua ja se saattaa hieman poiketa verkkokaupassa olevasta kuvasta.

 

 

MAKSUTAVAT

Maksutavat verkkokaupassamme ovat kaikki suomalaiset verkkopankit, postiennakko (vain rekisteröityneille), sekä etukäteismaksu.

 

VERKKOPANKIT

Nordea

Osuuspankki

Danske Bank

Tapiola

Aktia

Handelsbanken

Ålandsbanken

S-pankki

 

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Valitse maksutavaksi Checkout.fi, joka toimii maksun välittäjänä. Checkout: in tiedot näkyvät myös maksun saajana, kun siirryt antamaan luottokorttitietosi.  Luottokorttitiedot annetaan luottokunnan palvelussa, salatuilla sivuilla.

Visa

Visa Electron

Business Eurocard

Mastercard

 

ETUKÄTEISLASKU

Halutessasi voit maksaa myös laskulla. Laskutusostoissa ota yhteyttä sähköpostilla anu.ek@anuek.fi. Tuotteet toimitetaan maksun saapumisen jälkeen.

Return & Exchange in 3 working days
FREE SHIPPING order over $99
Need help? +1 800 123 1234